Centrul Medical Fundația Cardioprevent

Centrul Medical Fundația Cardioprevent  a luat naștere din dorința de a schimba modul în care serviciile medicale sunt oferite pacienților cu boli cardiovasculare precum și celor cu risc de a dezvolta astfel de boli. Dorim să oferim pacienților noștri o altfel de experiență, în care o echipă medicală multidisciplinară, formată din experți în domeniile lor, abordează integrat fiecare pacient pentru a-i oferi cele mai bune și mai complete soluții.

Echipa medicală reunește specialiști de renume în domeniul bolilor cardiovasculare, diabetului și obezității, tulburărilor de somn, bolilor respiratorii și alergiilor, bolilor de rinichi și endocrine. Toți își aduccontribuția pentru ca pacientul cu boli cronice, de multe ori asociate, să fie în centrul atenției noastre, să-i oferim o viață cât mai lungă și o calitate a vieții cât mai bună.

Fundația Cardioprevent este o organizație non-profit care urmărește implementarea celor mai moderne standarde medicale pentru prevenția și tratamentul bolilor cardiovasculare în România.

Fundația CardioPrevent
este o organizație non-profit ce are ca obiective:

  • Scăderea morbidității și mortalității prin boli cardiovasculare, diabet zaharat și boli metabolice în România, precum și creșterea calității vieții pacienților cu aceste boli.
  • Dezvoltarea unui sistem integrat de asistență medicală pentru prevenția și tratamentul bolilor cardiovasculare, diabetului zaharat și bolilor metabolice.
  • Efectuarea de acțiuni de depistare în masă pentru identificarea persoanelor cu risc cardiovascular și/sau metabolic.
  • Inițierea măsurilor de prevenție a bolilor cardiovasculare și diabetului zaharat la pacienții cu risc cardiometabolic.
  • Educația continuă a populației în domeniul bolilor cardiovasculare, diabetului zaharat și bolilor metabolice.
  • Încurajarea și sprijinirea cercetării în domeniul bolilor cardiovasculare, diabetului zaharat și bolilor metabolice.
  • Participarea la elaborarea de politici sanitare care vizează pacienții cu patologie cardiovasculară, diabet zaharat și boli metabolice.

Activitatea medicală a Fundației CardioPrevent are în centru următoarele specialități:
cardiologie, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice și pneumologie.

Vrei mai multe detalii despre colesterolul LDL, direct de la specialistii CARDIOPREVENT?

APASĂ AICI