Unele numere sunt mai importante decât altele.

De ce?

Unele numere sunt mai importante decât altele. Pentru că au puterea să ne definească pe noi ca oameni și pentru că ne pot schimba viața. Totuși, uneori alegem să neglijăm esențialul și mai cu seamă valorile ce țin de sănătatea noastră.

De aceea, vrem să punem în lumină unul dintre aspectele majore ce influențează starea de bine a organismului nostru – și anume nivelul colesterolului LDL. Acest număr este conectat direct cu bolile cardiovasculare, principala cauză a deceselor în România, motiv pentru care am decis sa luăm măsuri.

Cum?

Demontăm mituri. Discutăm despre prevenție si tratare. Vorbim cu oamenii care s-au asociat scopului nostru: Carmen Brumă, Adina Halas, Denis și Cristina Ștefan, Antonio Passarelli, Dan Condurache, Alexandra Dulgheru și președintele fundației CardioPrevent, Prof. Dr. Dan Gaiță.

Mulțumiri speciale și celor care ne transformă ideile în cuvinte: funparenting.ro, super-mami.ro, carmenalbisteanu.ro și sereniti.ro.

Alătură-te și tu campaniei noastre în secțiunea Susține Campania și ajută-ne să atragem atenția asupra riscurilor asociate cu o valoare ridicată a colesterolului LDL.